top of page

Interieuradvies

Japans interieur

Naast fotografie houd ik me bezig met interieur, dat is mijn tweede passie.

Een geheel creëren in beeld en zo dus ook in (jullie t)huis. Hoe fijn als we samen, je of jullie woning tot een thuis om te kunnen toveren. Mijn advies afgestemd op jullie wensen zodat dit een prachtige basis wordt voor nieuwe herinneringen. 

Nienke.jpg

"Een woning is een weerspiegeling van jezelf. Het is dan ook erg belangrijk dat de persoonlijkheden van de bewoners van de woning terug te zien zijn in het interieur. Daarbij kan ik je helpen! Door het maken van een interieuradvies op maat, zodat er weer rust en balans is in jouw interieur". 

AANBOD

Pakket 1 | Briesje 

Het pakket Briesje omvat een intakegesprek waarbij we bespreken wat jouw wensen zijn. Na ons kennismakingsgesprek ga ik aan de slag met een moodboard om mijn ideeën te visualiseren. Ook maak ik een bijpassend kleurenplan. Dit zal ik per mail met je delen.

Intakegesprek

Moodboard

Kleurenplan

Pakket 3 | Verfrissend

Pakket Verfrissend is het derde pakket en daarbij ook een uitgebreider pakket dan 'Briesje en Opfrisser'. Ik zal me veel meer richten  op de indeling van de woning,

De materialen die ik voorstel en de presentatie. Dit pakket omvat ook een moodboard, kleurenplan en natuurlijk de start van onze samenwerking; een intakegesprek. 

Pakket 1 | Briesje 

Pakket 2 | Opfrisser

Bij pakket Opfrisser richt ik me op een nieuw meubelenplan. We zullen eerst een intakegesprek voeren waarbij ik jouw wensen goed op een rijtje zet. Ik maak een uitgebreid meubelplan die ik per mail zal opsturen. 

Intakegesprek

Moodboard

Meubelplan

Pakket 4 | Fristastisch

Pakket Fristastisch is het meest uitgebreide pakket.

We starten met een intakegesprek. Zo weet ik precies wat jouw wensen zijn. Ik maak twee verschillende moodboards. een kleuren- en materialenplan,  een plattegrond & meubelplan. Ook richt ik me op de styling en zal hiervoor een shoplijst aanleveren zodat het super gemakkelijk is om de meubelen/accessoires vervolgens te kunnen aanschaffen. 

Pakket 1 | Briesje 

bottom of page